Location: Portland, Oregon Design: Green Gables Construction: GGC   For a suite within the acclaimed architecture of the Slate Building - part of Portland’s Burnside Bridgehead - the creative agency R\West and the production company Hidden City Films invited GGC to design and create work space for their fast-growing organizations. The design locates all the meeting rooms, offices and services along a central core, leaving open flexible workspaces and the main lobby to be part of the city views and daylighting along the perimeter glass walls. The lobby, with its adjacent bar, kitchenette and Media Wall transforms into a meeting space for large-scale video presentations and conferences.
       
     
1U1A9753.jpg
       
     
1U1A9784.jpg
       
     
1U1A9767.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0011 1.jpg
       
     
1U1A9781.jpg
       
     
1U1A9791.jpg
       
     
1U1A9796.jpg
       
     
1U1A9774.jpg
       
     
1U1A9804.jpg
       
     
1U1A9812.jpg
       
     
1U1A9815.jpg
       
     
1U1A9819.jpg
       
     
  Location: Portland, Oregon Design: Green Gables Construction: GGC   For a suite within the acclaimed architecture of the Slate Building - part of Portland’s Burnside Bridgehead - the creative agency R\West and the production company Hidden City Films invited GGC to design and create work space for their fast-growing organizations. The design locates all the meeting rooms, offices and services along a central core, leaving open flexible workspaces and the main lobby to be part of the city views and daylighting along the perimeter glass walls. The lobby, with its adjacent bar, kitchenette and Media Wall transforms into a meeting space for large-scale video presentations and conferences.
       
     

Location: Portland, Oregon
Design: Green Gables
Construction: GGC

For a suite within the acclaimed architecture of the Slate Building - part of Portland’s Burnside
Bridgehead - the creative agency R\West and the production company Hidden City Films invited GGC to
design and create work space for their fast-growing organizations. The design locates all the meeting
rooms, offices and services along a central core, leaving open flexible workspaces and the main lobby to
be part of the city views and daylighting along the perimeter glass walls. The lobby, with its adjacent
bar, kitchenette and Media Wall transforms into a meeting space for large-scale video presentations and
conferences.

1U1A9753.jpg
       
     
1U1A9784.jpg
       
     
1U1A9767.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0011 1.jpg
       
     
1U1A9781.jpg
       
     
1U1A9791.jpg
       
     
1U1A9796.jpg
       
     
1U1A9774.jpg
       
     
1U1A9804.jpg
       
     
1U1A9812.jpg
       
     
1U1A9815.jpg
       
     
1U1A9819.jpg