Portland, Oregon    Design:  GGC - Stephen Elliott, Kai Yonezawa   Interior Design:  Group Jake Collaborative Design - Jason Naiman, Megan Blossom   Construction:  GGC - Brian Winter (PM)  Designed and built by GGC, this acupuncture and naturopathic healthcare clinic is located on the ground floor of a platinum LEED-certified building in the Pearl District. We were careful to be sympathetic to the design of the building that houses the practice while also creating a strong identity for the clinic. A close collaboration between the designers, builder, and client resulted in a space that is both modern and tranquil. The clinic is also defined by its restrained material palette, the use of sustainable and environmentally sensitive products, and the use of local craftspeople in fabricating this highly customized space.
       
     
DSC_0492.JPG
       
     
DSC_0449.JPG
       
     
lacroute3.jpg
       
     
lacroute4.jpg
       
     
lacroute5.jpg
       
     
DSC_0434.JPG
       
     
DSC_0438.JPG
       
     
DSC_0489.JPG
       
     
DSC_0454.JPG
       
     
lnmrendering.jpg
       
     
  Portland, Oregon    Design:  GGC - Stephen Elliott, Kai Yonezawa   Interior Design:  Group Jake Collaborative Design - Jason Naiman, Megan Blossom   Construction:  GGC - Brian Winter (PM)  Designed and built by GGC, this acupuncture and naturopathic healthcare clinic is located on the ground floor of a platinum LEED-certified building in the Pearl District. We were careful to be sympathetic to the design of the building that houses the practice while also creating a strong identity for the clinic. A close collaboration between the designers, builder, and client resulted in a space that is both modern and tranquil. The clinic is also defined by its restrained material palette, the use of sustainable and environmentally sensitive products, and the use of local craftspeople in fabricating this highly customized space.
       
     

Portland, Oregon

Design: GGC - Stephen Elliott, Kai Yonezawa

Interior Design: Group Jake Collaborative Design - Jason Naiman, Megan Blossom

Construction: GGC - Brian Winter (PM)

Designed and built by GGC, this acupuncture and naturopathic healthcare clinic is located on the ground floor of a platinum LEED-certified building in the Pearl District. We were careful to be sympathetic to the design of the building that houses the practice while also creating a strong identity for the clinic. A close collaboration between the designers, builder, and client resulted in a space that is both modern and tranquil. The clinic is also defined by its restrained material palette, the use of sustainable and environmentally sensitive products, and the use of local craftspeople in fabricating this highly customized space.

DSC_0492.JPG
       
     
DSC_0449.JPG
       
     
lacroute3.jpg
       
     
lacroute4.jpg
       
     
lacroute5.jpg
       
     
DSC_0434.JPG
       
     
DSC_0438.JPG
       
     
DSC_0489.JPG
       
     
DSC_0454.JPG
       
     
lnmrendering.jpg