Location: Portland, OR Design: Green Gables Contruction: GGC Photography: Stefan Lerch   Located within the Olympic Mills Commerce Center, GGC designed and built this creative office space in Portland’s Central Eastside Industrial District for the combined forces of   Feast Portland   – considered the country’s top food festival – and the public relations/media agency,   Little Green Pickle  . Transforming two existing suites into a single spacious office, the design integrates private and shared spaces that support their team’s flexible needs. The new wood and glass construction was inspired by the industrial character of the concrete and timber structure of the original historic warehouse.
       
     
1U1A9461 REDUCED.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0009 REDUCED.jpg
       
     
1U1A9452.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0005 1 REDUCED.jpg
       
     
1U1A9472 REDUCED.jpg
       
     
  Location: Portland, OR Design: Green Gables Contruction: GGC Photography: Stefan Lerch   Located within the Olympic Mills Commerce Center, GGC designed and built this creative office space in Portland’s Central Eastside Industrial District for the combined forces of   Feast Portland   – considered the country’s top food festival – and the public relations/media agency,   Little Green Pickle  . Transforming two existing suites into a single spacious office, the design integrates private and shared spaces that support their team’s flexible needs. The new wood and glass construction was inspired by the industrial character of the concrete and timber structure of the original historic warehouse.
       
     

Location: Portland, OR
Design: Green Gables
Contruction: GGC
Photography: Stefan Lerch

Located within the Olympic Mills Commerce Center, GGC designed and built this creative office space in Portland’s Central Eastside Industrial District for the combined forces of Feast Portland – considered the country’s top food festival – and the public relations/media agency, Little Green Pickle. Transforming two existing suites into a single spacious office, the design integrates private and shared spaces that support their team’s flexible needs. The new wood and glass construction was inspired by the industrial character of the concrete and timber structure of the original historic warehouse.

1U1A9461 REDUCED.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0009 REDUCED.jpg
       
     
1U1A9452.jpg
       
     
2018_02_23_Interiors0005 1 REDUCED.jpg
       
     
1U1A9472 REDUCED.jpg